Sat. Jun 15th, 2024

PRIPREMATE kutiju s kuglicama za kićenje božićne jelke? Vratite je natrag u podrum, kuglice su out.

Da, dobro ste pročitali. Najnoviji hit u kićenju božićnih jelki su otprilike svi mogući ukrasi osim kuglica – mašne, fotografije, šljokičaste trake, drvene igračke… Kuglice kakve smo koristili godinama više nisu zanimljive. Otkrivaju to objave na TikToku u kojima korisnici otkrivaju ovogodišnje trendove u božićnim ukrasima.

Daleko najveći hit ove godine su jednostavne mašne u neutralnim bojama. Pojam “mašne za božićno drvce” na TikToku ima nevjerojatnih 10 milijardi pregleda, a snimke na kojima influenceri jelke kite mašnama i sličnim ukrasima imaju stotine tisuća lajkova. “Napokon jednostavnost u ukrašavanju”, “Ovo je tihi luksuz”, pišu ljudi u komentarima i nazivaju prijašnje načine kićenja bora kuglicama – kičem.

Čak i kad su tu, to nisu više… pa kuglice

A one klasične kuglice su ispale iz “mode” čak i ako niste toliki fan jednostavnosti. Naime, čak i oni koji su fanovi šarenih, glomaznih božićnih jelki, sve rjeđe koriste kuglice na način na koji smo ih koristili dosad. Kuglice su sada ili glomazne i služe samo kao “maxi” dodatak jelki ili su posložene na drvce u obliku dijagonale koja tvori jednu cjelinu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *