Fri. May 31st, 2024

KADA spomenemo 2000-e milenijalcima ili generaciji X, a pogotovo boomerima, njima se to čini kao da nije bilo tako davno. Odlučili smo se stoga prisjetiti stvari iz 2000-ih koje ste sigurno zaboravili, ali ćete ih se sjetiti čim vidite fotografije. Pred vama je jedna galerija koja će vas vratiti u mladost, ali i otkriti vam surovu činjenicu da ste možda (barem mrvicu) ostarjeli.

Traperice niskog struka

Milenijalci se iskreno nadaju da nikad ponovo neće biti u modi. Ovaj model traperica bio je popularan početkom 2000-ih, a tada su ga proslavile zvijezde poput Britney Spears, Paris Hilton i Beyonce. 

Ono što mnoge žene ne vole kod ovakvih traperica je to što otkrivaju baš svaki nedostatak, a osim toga, stražnjica u njima izgleda poprilično neprivlačno jer su krojene tako da je čine vizualno manjom i ravnijom. 

Crvene oči na fotkama

Na otprilike 60 posto fotografija koje smo tada snimali oči bi nam bile crvene ako bismo koristili bljeskalicu.

MySpace

Sjećate se MySpacea? Bila je to najcool društvena mreža.

Ali ove frizure…

No comment.

Traperice ispod haljina

Generacija Z pokušava vratiti ovaj omraženi trend iz 2000-ih od kojeg se milenijalcima diže kosa na glavi. Da, riječ je o odijevanju haljina preko traperica, koje je nekako uskrsnulo iz mrtvih i postalo opet moderno. Hannah Montana i Ashley Tisdale dužne su objašnjenje.

Ovako je nekad izgledao Instagram

TikTok nije ni postojao.

A ovako su izgledali mobiteli:

Teško naoružanje.

William Levy

Jedan je od najpoznatijih latino zavodnika iz meksičkih sapunica. Domaća publika ga najviše pamti iz serije Oprezno s anđelom, a Hrvatice su godinama uzdisale za njim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *